Terug naar het overzicht
Tommy Aijkens student lid KOG, 2021

Tommy Aijkens maakt als eerste gebruik van het KOG-Studentlidmaatschap

Tommy Aijkens: ‘Ik ben 23 jaar oud. Ben op het moment bezig met het afronden van mijn master Fiscaal Recht aan de UvA en ga vanaf volgend jaar de master Notarieel recht in Utrecht volgen. Vroeger wilde ik altijd geschiedenis of kunstgeschiedenis studeren, maar dat werd me sterk ontraden door mijn familie. Toen ben ik rechten gaan studeren en dat is me ook goed bevallen. Echter is geschiedenis mijn grote passie gebleven. Ik ben dol op musea bezoeken of het lezen van boeken met een geschiedkundig karakter.

Op een dag kwam ik toevallig via YouTube uit bij een video over het KOG en daarna ben ik op de website gaan kijken. Het leek me erg leuk om hier lid van te worden omdat ik op die manier toch bezig kan zijn met geschiedenis en alles wat daar aan vast zit door middel van de mooie collectie en speciale activiteiten die het KOG organiseert’.

Het KOG kent verschillende lidmaatschappen: https://kog.nu/lidmaatschap/